BIKEMEISTER Videocontest - začátek hlasování

25.09.2009 14:21

Konečně přichází na řadu ta nejzajímavější část video contestu Jägermeister Bikemeisters a tou je hlasování pro nejlepší soutěžní video na oficiálních stránkách Bikemeister.cz.

Teamy bikerů,které se contestu účastnily,měly na natočení videa jeden měsíc. Zadání bylo velmi jednoduché – natočit krátké bikové video, které bude uceleným dílem s jasným vztahem k bikové kultuře, a to v jakékoliv formě.

Odborná porota sestavena z bikerů, kameramanů a lidí z branže nyní vybrala šest nejlepších videí, které postupují do dalšího kola. Porota hodnotila nápad, zpracování, triky a celkový dojem. Teď už je na vás, který z teamů se stane celkovým vítězem. Hlasy uživatelů budou representovat 70% z finálního hodnocení, zbylých 30% již určila odborná porota.

 Hlasovat můžete na oficiálních stránkách Bikemeister.cz (https://www.bikemeister.cz/video-contest/). Před hlasováním vřele doporučujeme shlédnout všechny videa, jelikož každé má něco do sebe, a pro porotu bylo opravdu těžké se rozhodnout.

 Na vítězný team čeká velmi lákavá odměna v podobě několikadenního natáčení bikeového párty spotu pro Jägermeister, a to přímo v americkém New Yorku. Jezdci vítězného videa tak získají jedinečnou možnost zajezdit si na legendárních místech jako jsou Brooklyn Banks nebo Flushing Meadows. Natáčení bude mít na starosti produkce Eastern european propaganda. Kameraman vítězného teamu si bude moci „přičuchnout“ k řemeslu, jelikož se na výrobě spotu bude podílet i on!

 Hlasování bude ukončeno circa za měsíc a poté proběhne 31. října slavnostní vyhlášení vítěze soutěže v Plzni na bikeové Jägermeister párty, kam jste samozřejmě všichni zváni!

 Pokud máte profil na Facebook.com, tak se určitě staňte fanoušky Bikemeisters (https://cs-cz.facebook.com/pages/Bikemeisters-2009/108216907830) a neuteče vám žádná novinka!

 Více info na https://www.bikemeister.cz/video-contest/

 

Partner projektu:

Jägermeister

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.