Repulse ČFL 09 - no.2 Praha

02.06.2009 20:42

 

A je to za námi. V sobotu 30.5. se jelo v Praze druhé kolo ČFL a zde je report z povedé akce.

Dva dny před akcí prší a tak obavy jsou jasné. Pojede se?nebude to samé bahno?

ANO, bylo to bahno, byl to motokross na kolech!!!

Je sobota dopoledne, přihlašování všech 59 riderů probíhá jako o život, holky z Jägermeistera se převlíkají do slušivých černo-oranžových oblečků a míchají první drinky, trať je v zatím v přijatelných mezích a já se modlím aby nezačlo pršet.   Kvalifikace je tentokrát posunutá až na odpolední hodiny a to převážně kvůli večerní kultůře.

Do kvalifikace se tedy pouští statečných 59 riderů a trať není vůbec zadarmo. Spousty jezdců má problémy aby vůbec ve zdraví dojeli do cíle. Kvalifikaci kategorie Open, tedy elitní skupiny vyhrává jednoznačně borec z Písku hájící barvy stáje Polis racing Jakub Říha s časem 46:00.

0236.jpg

V kategorii do 13 let tentokrát nastupují jen 3 závodníci a z toho ještě dvě holky. Amanda Stašková z Aše a Míša Beráková která také kvalifikaci vyhrává. Trojici doplňuje Marek Trudič.   Tato kategorie jela na součet, tedy na tři jízdy. 1.Míša 2.Marek a 3.Amanda.

Do kvalifikace kategorie nastoupilo 10 statečných ze kterých se nejvíce dařilo s časem 51:15 Petru Letákovi. Ten nakonec skončil ale až na třetím místě. Druhé místo obsadil Štefan Sýkora, vítěz prvního závodu a celý závod v Praze vyhrál Adam Dokutil z Velké Hleďsebe.

0144.jpg

Jen ještě k závodu.Trať byla extrémně kluzká, obzvlášť v první a druhé zatáčce byl kažou jízdu pád a samozřejmě ještě k tomu přispěl půl hodinový deštík mezi kvalifikací a hlavním závodem.

V kategorii Open si jednoznačně postupoval dále až do finále vítěz kvalifikace Kuba Říha. S ním závodem procházel Milan Myšík, tede oba 16letí rideři. A ve finále je doplnil též výborný závodník Kuba Koutný z 04 teamu a pekelník Štěpán Novotný.

Ve finále za to Kuba Říha bere a proťíná cílovou pásku jako první. Druhé místo za ním udrží Kuba Koutný. Třetí místo bere mladý Milan Myšík a brambora zůstává na Štěpána Novotného.

0331.jpg

Závod končí ale tím to startuje pro holky od Jägra a ty za doprovodu kapely Pop Porn rozjíždí svojí půlhodinovou smršť alá opij si svého fanouška a do přítomných diváků lijí jednoho jelena za druhým-samozřejmě grátis!

Kapela končí a jde se na vyhlášení. U toho opět Jägrmeister holky nemůžou chybět a tak předávají ceny a polibky svým štastným výhercům…

Bohužel další kapela Nobody Knows už svojí show předvést nemohla protože se na Polis 13 snesla vyhřice jak z blbého amerického filmu  :-(

Tak to byly Stodůlky 2009 které nám například obzvlášťnil kytarista hrající za ZZ TOP nebo známý DJ Lucaso.

Toť z Prahy vše, další kolo seriálu se jede již tuto sobotu v Úterý u Plzně (6.-.7.6.2009).

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.