Repulse ČFL no. 5 a 6 Kraslice

27.07.2009 12:09

 

V Kraslicích se nejen závodilo a trénovalo, proběhla tam také už vyhlášená Jägermeister párty v místním Free klubu. Zde je z celé akce pár řádek a také milión fotek!

Psát o počasí je sice nemoderní a nudné, ale stejně mi to nedá.

Když se před sezónou domluvil nový sponzor - Jägermeister, tak nikdo netušil, že spolu se smlouvou podepíšeme i záruku toho, že Jäger hostesky přivezou do každé lokality i déšť.

Když mi zazvoní telefon že se Jäger dodávka blíží a že holky chtějí popsat příjezd k trati, zvedá se neskutečný vítr a na náš stan padá tolik vody že by se v tom utopil i Michael Phelps.  Jednoduše to vypadá jako kdyby si před tebe někdo stoupl s kýblem plným vody a šplouchnul ti ho do ksichtu.

Naštěstí ale tohle všechno přestává a my se můžeme pustit do závodů.

Za víkendové závody se sjíždí 71 riderů, což je takový letošní průměr.  Samozřejmě nechybí ani rideři z nedalekého Německa a jediná žena, půlmistrině Terezka Votavová.

0148.jpg

V sobotním závodě ve fourcrossu se nejvíce daří na nově předělané dráze Zdeňkovi Plášilovi z Ostrova, který tak opět poskočil na první místo celkového  pořadí ČFL. Takže místo první Plášil, druhý dojíždí chomutovský Štěpán Novotný, třetí Přemek Tejchman a bramborovou pozici získává Jakub Mašek z Mariánských Lázní.

Sobotní večer se nese v Jägermeister párty v místním Free klubu, kde celý večer odstartuje promítání bike videí a poté následuje vydařený koncert kapely Dusty Kate. Zábava se nese až do 4hodiny ranní, na což doplácí někteří jedinci kteří nejsou druhý den schopni závodit :-)

0238.jpg

Nedělní závod v dual slalomu se tak odvíjí v pomalejším tempu.

Trať vede na stejném kopci jako v sobotu a hodnotil bych jí jako 4 mínus-samozřejmě dle školního bodování.

To ale nevadí Přemku Tejchmanovi, který vyhrává všechny jízdy nedělního dualu a ve finále poráží kolegu z německa - Daniela Fülle. Malé finále vyhrává Jakub Mašek nad Zdeňkem Plášilem.

0333.jpg

Toť je z Kraslic vše, další závod se jede již tento víkend v MB, kde si vzal obě trati pod taktovku Michal Maroši, což by měla být záruka nejvyšší kvality! Sobotní večer v MB nám rozezvučí kapely NOBODY KNOWS a pít se bude samozřejmě JÄGERMEISTER! :-)

Výsledky Sobota 25.7. fourcross
Kategorie OPEN:
1.Plášil Zdeněk (Ostrov)
2.Novotný Štěpán (Chomutov)
3.Tejchman Přemek (Trutnov)
4.Mašek Jakub (Mariánské Lázně).

Kategorie do 13let:
1.Schröder Tomáš
2.Trudič Marek
3.Svoboda Miloslav
4.Čech Dominik (všichni Kraslice)

Kategorie do 16let:
1.Šembera Ondřej
2.Mohnert Jiří
3.Dokulil Adam
4.Sýkora Štefan

Neděle 26.7. dual slalom

Kategorie OPEN:
1.Tejchman Přemek (Trutnov)
2.Fülle Daniel (Německo-Schroeting)
3.Mašek Jakub (M.Lázně)
4.Plášil Zdeněk (Ostrov)

Kategorie do 13let:
1.Trudič Marek
2.Svoboda Miloslav (oba Kraslice)
3.Phillip Martin (Německo)

Kategorie do 16let:
1.Leták Petr (Praha)
2.Mohnert Jiří (oba Kraslice)
3.Sýkora Štefan

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.