Repulse ČFL no.7 a 8 Mladá Boleslav

03.08.2009 16:51

 

Je neděle a my vám rychlostí blesku servírujeme report a výsledky z víkendových závodů v Mladé Boleslavi, kde se jel v sobotu závod v dual slalomu a dnes ve fourcrosse. 

71, přesně tolik lidí startovalo na těchto dvou víkendových závodech v Mladé Boleslavi, respektive na bývalé motokrosové trati v Kosmonosích. V sobotu se závodilo a dual slalomu, v neděli ve fourcrosse.  Na stavbě obou tratí se podílel známý závodník Michal Maroši, který už světové poháry jezdí přes deset let.  A když se k pěkné trati přidá pěkné počasí, stále plný bar a pohodová atmosféra tak neznám nic lepšího..

 0149.jpg0239.jpg

V sobotním dual slalomu se objevili samozřejmě sjezdaři, ale zavítalo i podstatně dost lidí kteří krotí své sjezdové stroje jako například Jirka Poláček, Jirka Zvolský nebo Milan Čižinský. A například Poláček ukázal že za to vzít umí a že se zatáček nebojí..

0334.jpg

Do sobotního finále se tedy nakonec dostal již zmiňovaní Poláček a horký favorit na vítěztví Jakub Hnidák jezdící za team Kryb cykles. Ve finále Jakub neponechal nic náhodě a hned od startu ukazoval svému soku záda. A ukazoval mu je z celkem solidní vzdálenosti.

0420.jpg

Sobotní večer se nesl opět ve znamení Jägermeister párty, což v praxi znamená pařbu co se do všech vejde, koncert kapely a Jägermeistera všude kam jen oko dohlédne..   Na párty v MB přijala pozvání kapela Nobody knows a z původně plánovaného koncertu v místním klubu se bleskurychle přesunula kapela do areálu závodů a rozjela svojí show zde.

0510.jpg

Nedělní ráno je tu švihem kouzelného proutku, a na start fourcrossu se staví celé řádka riderů, mezi nimi jsou i závodníci z Polska, Rakouska a Slovenska. České výprava má nejhlasnější jméno v podobě stavitele trati Michala Marošiho který se přijel utkat i s borcema o 16let mladšími..

A kdo jiný by měl vyhrát závody než tento “veterán”. Ve finále se na první rovince dostává do vedení a již před sebe nikoho nepouští. Druhý dojíždí Štěpán Novotný z Chomutova, třetí Honza Svoboda z Protivína a jako poslední protíná cílovou pásku Kuba Mašek z Mariánských Lázní.

069.jpg

Sobota dual:                                   Neděle fourcross:

kategorie do 13let

1.Svoboda                                        1.Svoboda

2.Trudič                                            2.Trudič

                                                       3.Beráková

kategorie do 16let

1.Sýkora                                          1.Pešek

2.Blažej                                           2.Leták

3.Mohnert                                        3.Sýkora

kategorie OPEN

1.Hnidák                                          1.Maroši

2.Poláček                                         2.Novotný

3.Szmigielski                                     3.Svoboda

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.