T-Shirt contest

09.02.2011 20:27

Z překladu webu www.pilsen-ride.net :

 

Už je to nějakej rok, co jsme dělali trika a od tý doby chyběla motivace něco podobného zopakovat. Až snad letos, když na publikování přislíbil účast Jirka Cipra a našlo se snad i pár dalších potencionálních pisálků, mě vidina toho, že web snad začne víc žit, přiměla k zamyšlení se, že by bylo dobrý zas udělat trika a další blbosti.

 A když už, ať to stojí za to a proto jsme se rozhodli, že to uděláme formou soutěže a ze zaslaných motivů, vybereme ten nejlepší. Všechny návrhy budou v průběhu zveřejňovány, aby jste měli možnost komentáře a hodnocení, vítězný motiv, který se bude pak realizovat, vybereme my.

 Kritéria jsou jednoduchá:

 návrh musí být ve vektorech

ideálně 2, maximálně 3 barvy

možnost použití na různý barevný podklady

obsahovat www adresu pilsen-ride.net

 Návrhy na motivy triček můžete posílat do 20.3.2011 na adresu info@pilsen-ride.net. Vítězný motiv se pak bude realizovat na trika, popřípadě mikiny, placky, samolepky atd.

 Autor vítězného motivu dostane triko, až se vyrobí, a poukázku na nákup zboží na www.hartandhuntington.cz v ceně 700,-Kč dle vlastního výběru.

 Společnost SPOKE, s.r.o., která provozuje obchody www.foxracing.cz a www.bikestuff.cz Vám s radostí oznamuje vstup nové značky Hart and Huntington na náš trh. Jedná se o vlastní značku FMX jezdce Careyho Harta, o kterém Vám Pilsen Ride zanedlouho přinese článek! Výrobky se vyznačují vysokou kvalitou, neotřelými Tatto designy a přijatelnou cenou. Nový shop naleznete na adrese hartandhuntington.cz. Všechno vyobrazené zboží je skladem a ihned k dodání. Novinky můžete sledovat také na Facebooku www.facebook.com/hartandhuntington.cz?v=wall

Sablonu trika ke stažení https://www.pilsen-ride.net/soubory/PR_tshirt.pdf

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.